• Specialisten in groen, grond en infra
  • Reportages
  • Techniek & vakinformatie

Agrarisch loonbedrijf

Bent u ondernemer en eigenaar van een agrarisch loonbedrijf? Wilt u zich graag verdiepen in de agrarische sector? Of wilt u juist op de hoogte blijven van de laatste trends en ontwikkelingen in deze markt? Dan bent u bij Grondig aan het juiste adres. Op onze nieuwswebsite vindt u namelijk hoogwaardige management- en vakinformatie voor de agrarische sector, waaronder veel informatie over loonbedrijven.

Perspectieven voor een agrarisch loonbedrijf

In de groeiende economie zijn er voldoende perspectieven voor een agrarisch loonbedrijf. Er is namelijk volop werk voor loonwerkers en de resultaten van loonbedrijven groeien. Hier wilt u als agrarisch loonbedrijf natuurlijk ook van profiteren en wilt u met de markt mee ontwikkelen. Daarom schrijft u zich in voor het vlakblad van Grondig. Met regelmatige publicaties over de agrarische sector weet u precies wat er speelt in uw markt en hoe u hier eventueel op in kunt spelen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Wilt u meer weten over het ondernemen in een agrarisch loonbedrijf? Of wilt u op de hoogte worden gehouden over de laatste ontwikkelingen in groen, grond en infra? Meld u dan direct aan voor de nieuwsbrief van Grondig. Als u waardevolle informatie heeft die wij kunnen delen op onze website belt u naar (033) 247 49 50 of vult u ons contactformulier in.

Bekijk ook:

Weg en waterbouw | Roundup onkruid | GWW bedrijven | Cultuurtechniek

Nieuws

Mecalac wint Intermat innovatieprijs

19 januari 2018 - De volledig elektrisch aangedreven MX E 12 van Mecalac heeft de belangrijkste innovatieprijs van de Intermat verdiend. Op de beurs presenteren zij een 11 tons machine met een batterijpakket van 146 kWh. Voldoende volgens het bedrijf voor een dag werken. Begin volgend jaar op de markt.

Sany naar Collé

19 januari 2018 - Sinds 1 januari is Collé de officiële importeur van Sany. Het bedrijf neemt daarvoor alle verplichtingen over van Meerman uit Vlaardingen die het merk tot nu toe vertegenwoordigde.

Fabrikanten moeten voldoen aan voertuigeisen

19 januari 2018 - Sinds 1 januari kent Nederland voor getrokken voertuigen de strengste eisen van Europa. Door het van kracht worden van de Europese Verordening 167/2013 moet getrokken voertuigen boven de acht ton zijn voorzien van een tweeleiding remsysteem. Fabrikanten vrezen aansprakelijkheid en rusten nu alle voertuigen uit met een tweeleiding lucht remsysteem.

Berner veiligheidsoplossingen voor gevaarlijke stoffen

18 januari 2018 - Berner Producten in Landgraaf komt met diverse bedrijfsoplossingen voor de veilige opslag en het interne transport van gevaarlijke stoffen. Denk met name aan een brandveiligheidskast voor chemische producten.

Stihl-doorslijper met rem

15 januari 2018 - Stihl heeft de nieuwe TS 440-doorslijpmachine ontwikkeld voor het slijpwerk met beperkte ruimtes. De machine is zo ontworpen dat de beschermkap kan worden versteld, zodat de doorslijpschijf ook boven toegankelijk is. Dat is ideaal als er bijvoorbeeld weinig plaats is of om de onderzijde van buizen door te slijpen. Dat is mogelijk door de Stihl QuickStop-rem voor de doorslijpschijf, een wereldpremière.

Volvo Trucks zoekt veiligste chauffeur van Nederland

16 januari 2018 - Om het aantal ongevallen terug te brengen en de bewustwording voor een veiliger weggedrag te vergroten, start Volvo Trucks Nederland samen met TVM een zoektocht naar de veiligste vrachtwagenchauffeur van Nederland. De competitie bestaat uit een online kennistest die loopt tot half april. Vervolgens strijden de honderd veiligste chauffeurs van Nederland op een speciale kennisdag in Beesd tegen elkaar om de hoofdprijs, een bezoek aan de Volvo Trucks-fabriek in New River Valley in de Verenigde Staten. Waarom zou die chauffeur niet uit onze sector komen?

Laat je zien

12 januari 2018 - Maak de cumelasector bekender, laat zien wie je bent en wat je doet. Dat was samengevat de boodschap die Hannie Zweverink meegaf aan de leden en de organisatie bij haar afscheid tijdens de inspiratiedagen van CUMELA Nederland. 

Magna, made in Holland

11 januari 2018 - Magna Tyres, een relatief jonge Nederland bandenleverancier is deze week gestart met de eigen bandenproduktie. In Hardenberg is bij OBO een fabriek ingericht en daar rolde deze week feestelijk de eerste band van de band.

SigmaCert en BMWT-Keur gelijk

12 januari 2018 - Vanaf 1 februari geldt er een wederzijdse erkenning van het BMWT-Keur en het Sigma Cert. Dit betekent dat machines uit Nederland en België die onder deze keurmerken gekeurd zijn in beide landen mogen werken zonder dat ze opnieuw gekeurd hoeven te worden.

Würth-Groep neemt Liqui Moly over

11 januari 2018 - Een opmerkelijke overname door de Würth-Groep. Onlangs hebben zij olie-, smeermiddelen- en additievenspecialist Liqui Moly uit het Duitse Ulm ingelijfd. Liqui Moly-eigenaar Ernst Prost wil zo via een sterk familiebedrijf de toekomst garanderen. Behalve de wisseling van eigenaar in verandert er niets. Liqui Moly blijft een zelfstandige onderneming binnen de Würth-groep en Ernst Prost blijft bedrijfsleider.

Pagina's