Back to the 80's

In 1988 is Finalist geboren, dus reken maar uit: Finalist bestaat dit jaar alweer 25 jaar! Het was het jaar 1988 waarin oprichter Jean-Luc van Hulst tijdens zijn studie de basis legde voor Finalist. Met als eerste klant Serieus Reklame, wat later Netwerk VSP werd, waar we ons nog altijd voor inzetten.

Datum: 
14 november 2013
Plaats: 
Rotterdam
Locatie: 
Inntel Hotel

In de loop der tijd hebben we honderden projecten succesvol gerealiseerd. We zijn on-top-of technology gebleven en met de vraag uit de markt mee bewogen. Belangrijke strategische keuzes zijn het omarmen van de open source technologieën geweest. Kwaliteit en passie voor softwareontwikkeling hebben altijd de boventoon gevoerd. De laatste jaren zijn we fors gegroeid; in aantal collega’s, kunde en vestigingen. Inmiddels werken we met 75 collega’s verdeeld over vier vestigingen in Nederland.

Een jubileum als dit mag niet zomaar voorbij gaan. Deze mijlpaal gaan we groots vieren met alle mensen die dit mogelijk gemaakt hebben, maar ook met de mensen die de komende 25 jaar mogelijk gaan maken!

Met u, opdrachtgevers, oud-opdrachtgevers, relaties, partners, collega’s, oud-collega’s en vrienden vieren we op 14 november 2013 tijdens een groot feest geheel in 80’s –stijl ons 25 jarig bestaan. U bent van harte welkom op dit ‘back to the 80’s feest. Partners zijn uiteraard ook van harte welkom.