VemaTrack lanceert nieuwe website

Onlangs is de nieuwe website van VemaTrack voor de Benelux live gegaan. Voor Verhoeven & VMT International een erg grote stap. Deze website bevat enorm veel productkennis en laat zien dat VemaTrack rijwerkonderdelen aanbiedt voor alle merken en types machines.

Deze nieuwe website is opgezet met het doel om voor de bezoekers zo inzichtelijk mogelijk te maken voor welke machines VemaTrack rijwerkdelen aanbiedt. Dat zijn er veel. De productpresentatie van de leverbare rijwerkonderdelen is op de website naar een hoog niveau getild; er is op deze site veel informatie te vinden over de verschillende VemaTrack-rijwerkonderdelen. Hierbij kun je denken aan: waar bevindt het rijwerkdeel zich in het complete rijwerk en hoe werkt het met andere onderdelen samen? Hoe vindt het productieproces van dit rijwerkdeel plaats? Wat zijn (na verloop van tijd) bekende slijtpatronen en hoe kan ik deze voorkomen?

Klanten kunnen via een invulformulier eenvoudig een offerte aanvragen voor de rijwerkonderdelen door bij de weergegeven selectieopties het merk en het type van de machine in te geven of door het OEM-nummer van de onderdelen in te vullen. De rijwerkspecialisten zullen contact opnemen en de klant voorzien van de juiste informatie en prijzen. Meer informatie vindt u op www.vematrack.com.