Spannende week voor Teeuwissen Rioolreiniging

Het is aftellen voor Teeuwissen Rioolreiniging uit Huizen. Het bedrijf is genomineerd als beste onderneming van Noord-Holland en hoort op 15 mei de uitslag. Een dag later op 16 mei viert het bedrijf het vijftig jarig bestaan met een open dag. Spannende tijden dus.

 

  • Teeuwissen bew.jpg

    Teeuwissen Rioolreiniging werkt inmiddels landelijk voor particulieren en bedrijven .

Teeuwissen is een van die cumelabedrijven die een eigen gat in de markt voor de aanleg en onderhoud van infrastructuur hebben gevonden. Het bedrijf met de bekende groengele auto’s is gespecialiseerd in het onderhoud en de aanleg van het riool. Een belangrijk onderdeel van het bedrijf is de rioolreiniging waarmee ze in het hele land actief zijn. Bij veel cumelabedrijven zijn ze vooral bekend als collega die zorgt voor het ledigen en inspecteren van olie- en vetafscheiders. Inmiddels werken er 180 mensen voor de onderneming met de hoofdvestiging in Huizen en een nevenvestiging in Barneveld.

Op 16 mei viert het bedrijf het 50-jarig bestaan met een open dag waar ze ook veel collega-bedrijven uit de cumelasector hopen te begroeten. Van 13.00 tot 19.00 is iedereen welkom onder het motto; Vier het met ons mee. Meer informatie en een routebeschrijving naar de parkeerplaatsen vindt je op:  http://www.teeuwissen.com/50jaar.aspx

Extra feestelijk kan de dag worden als ze er in slagen om op 15 mei uitgeroepen te worden tot Onderneming van het jaar in de provincie Noord-Holland. Bij de categorie grote bedrijven behoren ze inmiddels tot de top 10. 

Onderdeel van de verkiezing is een publieksstemming waar iedereen aan kan deelnemen. Wie het bedrijf wil steunen kan nog tot maandag 13 mei stemmen.  Dit kan via de volgende link: https://ovnh.nl/publieksprijs/