Ook jouw kantine zoeken we

Alvast bedankt voor de mooie foto's van kantines die onze richting opkwamen. Zat die van jou er nog niet bij grijp dan de camera of telefoon en zet ook jouw kantine op de foto, want tot 18 november kunnen er nog kantines ingestuurd worden. Voor de winnaars liggen er vrijkaarten klaar voor de inspiratiedagen, die dit jaar plaatsvinden in Limburg. Onderdeel van deze dagen is een bezoek aan de Gulpener brouwerij. 

In de kantine gebeurt het. Dat geldt voor heel, veel cumelabedrijven. Dat blijkt ook uit de woorden van onder meer Huiskamp die ons beelden van zijn kantine stuurde. "De kantine is bovenal een trefpunt na werktijd om de dag af te sluiten met de collega’s en onder het genot van een drankje (sterke) verhalen aan elkaar te vertellen." Laat ons zien hoe gezellig jouw kantine is en wat de inrichting doet voor de sfeer. Wij zoeken dan ook foto's van kantines die gebruikt worden en waar het personeel doet wat ze altijd doet in de kantine. Stuur je foto's naar ons mailadres.

Gulpener brouwerij
Voor de winnaars is er natuurlijk een rondje (alcolholvrij) bier en bitterballen bij het afsluiten van het jaar. En een paar vrijkaarten om te komen ontspannen op onze inspiratiedagen, van 8 tot en met 9 januari 2020, met onder andere een bezoek aan de Gulpener brouwerij.

De foto’s ontvangen we graag voor maandag 18 november. Dan maken we een eerste selectie en kunnen we op pad om te ervaren hoe jullie de week uitluiden. Dus wacht niet langer en begin met delen via @vakbladgrondig of stuur je foto's naar grondig@cumela.nl.