Mulag opbouw Unimog via GTJ

Handelsonderneming GTJ uit Roermond gaat de Unimog aanbouwwerktuigen van Mulag verkopen. Dit zijn speciale werktuigen voor het werk langs de weg met een Unimog. Het voordeel is dat deze auto gewoon op kenteken staat en overal mag werken.

 

GTJ (Green Technology Jansen) gaat de aanbouwdelen van Mulag in nauwe samenwerking met Mercedes/Unimog verkopen en indien gewenst demonstreren. De beide bedrijven willen zo samen profiteren van de strengere regelgeving voor het werk langs de weg waarbij mazen in de wet zijn gedicht.  De Unimog voldoet aan alle voorwaarden en is daarom een zekere keus als het gaat om het werken langs de weg.

Mulag maakt een breed scala aan onderhoudsmachines waaronder de maaiarmen voor de Unimog. Deze zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar tot een werkbreedte van 8 meter. Dit kan zowel aan de linker als aan de rechterzijde.  Voor het werk langs de weg zijn diverse aanbouwdelen leverbaar zoals klepelmaaiers, een maaizuiginstallatie of een vangrailmaaier. Bij montage van meerdere aanbouwarmen kunnen deze ook in combinatie worden gebruikt.

Naast opbouw voor de Unimog levert Mulag ook verschillende aanbouwwerktuigen voor op de trekker. Informatie is te vinden op www.mulag.de

Handelsonderneming GTJ (Green Technology Janssen) is gespecialiseerd in machines voor beheer en onderhoud van vegetatie in sloten, bermen, rivieren, meren en andere groenvoorzieningen, met de merken MULAG, Berky, Müthing, Bomford Turner, Schnitt Griffy en HK Planierhobel.

Contact via www.gtjtrading.nl