Over ons

Alle publicaties van Grondig worden verzorgd door een team van redacteuren die dagelijks het nieuws van en voor de cumelasector volgen. Het publicatiepalet bestaat uit drie onderdelen. Het papieren vakblad Grondig dat gericht is op de ondernemers in de sector. Daarnaast is er de website, voor iedereen actief in de sector en de nieuwsbrief Grondig Actueel, waarmee we abonnees gericht voorzien van het belangrijkste nieuws in de sector.

  • JIB2858.jpg

    Redactie Grondig, vlnr; Gert Vreemann, Marijke Dorresteijn, Toon van der Stok, Herma van den Pol en Lisette Kerkhof

Wie zijn team Grondig?

De redactie wil met GRONDIG ondernemers en medewerkers in de cumelasector versterken in hun kwaliteiten met hoogwaardige management- en vakinformatie. De combinatie van informatie met betrekking tot ondernemersvaardigheden en wet- en regelgeving met nieuws over techniek, machines en gereedschappen voor werk in groen, grond en infra is een ijzersterke. Daarbij kiest de redactie voor de praktische invalshoek en een nuchtere beschrijving over ontwikkelingen en achtergronden in en om de cumelasector. Grondig is voor ondernemers en medewerkers in de cumelasector ‘ons blad’, zo blijkt ook uit markt-mediaonderzoek.

De redactie van Grondig wordt gevormd door Toon van der Stok, als hoofdredacteur en specialist vaktechniek. Marijke Dorresteijn als bureauredacteur en redacteur Social Media, Herma van den Pol als redactuer en Gert Vreemann als specialist vaktechniek. Het team bestaat verder uit Lisette Kerkhof voor de advertentieverkoop en Michiel Pouwels als teamleider.