Verhoeven houdt Takeuchi en Schäffer Demodagen

November 2019 is dé maand om een demo te komen draaien op een Takeuchi en/of een Schäffer machine. Dit is mogelijk tijdens de Takeuchi & Schäffer Demodagen bij Verhoeven.
Datum: 
15 november 2019 t/m 24 november 2019
Plaats: 
Zeewolde en Maarheeze
Locatie: 
Verhoeven

Wat is er dit jaar tijdens de demodagen te zien en beleven?

  • Kom een demo draaien met diverse Takeuchi & Schäffer machines
  • Maak kennis met nieuwe én elektrische machines
  • Aanschouw de werking van Takeuchi Safety Guard
  • Én bekijk onze occasions
In Zeewolde vinden de dagen plaats op vrijdagavond 15 november en zaterdag 16 november. In Maarheeze is het mogelijk om een bezoek te brengen in het weekend van 23 en 24 november. 

Nieuwe machines 

Een demo in de zandbak is te combineren met het bewonderen van de nieuwste machines van Takeuchi. Dit jaar zijn er namelijk veel nieuwe types gelanceerd. Waaronder de allereerste 3 serie machine: de TB370. En de compleet nieuw gebouwde 2 serie machines: TB235-2 en TB250-2 en de verbeterde variant van de TB290: de TB290-2.

Schäffer heeft onlangs het assortiment (tele)wielladers voor de bouw en constructie sector aangepast en verbeterd. Een selectie hiervan is tijdens de demodagen aanwezig. 

Elektrische machines 


Nu de stikstof problematiek zijn intrede doet wordt het elektrificeren van het machinepark nog belangrijker. Ook Takeuchi en Schäffer zijn bezig met het ontwikkelen van volledig elektrische machines. Op de demodagen zijn het prototype van de Takeuchi TB220e en de elektrische Schäffer 24e te zien.

Momenteel is de ontwikkeling van de eerste volledig elektrische minigraver van Takeuchi nog in volle gang; maar het prototype is veelbelovend! De TB220e heeft een bedrijfsgewicht van 1940 kg en levert dezelfde prestaties als de reguliere TB216. Met een vol opgeladen accu kan de TB220e 8 uur aan het werk.

De Schäffer 24e is een volledig elektrische wiellader: emissievrij & aangedreven door lithium-ion technologie. Deze wiellader beschikt over twee oplaadopties: een standaard en een power accu. Via de power accu kan deze wiellader in slechts 30 minuten tot 80% worden opgeladen! 

Takeuchi Safety Guard 


Behoorlijk indrukwekkend is de demonstratie van de innovatie van het jaar: Takeuchi Safety Guard. Dit dynamische veiligheidssysteem brengt de graafmachine automatisch tot stilstand op het moment dat objecten buiten het zichtveld van de machinist, zich te dicht bij de machine bevinden. Zowel tijdens het rijden – als tijdens het zwenken met de bovenwagen. TSG is optioneel verkrijgbaar vanaf de Takeuchi TB240 (en groter) en heeft gigantische voordelen voor mens én machine. Zowel ongevallen als schades kunnen vanaf nu worden voorkomen. 

Occasions 

Is men echt specifiek op zoek naar een gebruikte machine? Ook dan is een bezoek aan de Takeuchi & Schäffer Demodagen een goed idee. Ons aanbod aan occasions wordt per vestiging gepresenteerd.

We maken er gezellige dagen van, ook een hapje en een drankje worden verzorgd. 


Registreren vooraf is dit jaar niet nodig. Tot ziens in november! 
 
Openingstijden 

Vestiging Zeewolde:

  • Vrijdagavond 15 november – 17:00 tot 21:00
  • Zaterdag 16 november – 9:00 tot 16:00 
Vestiging Maarheeze:
  • Zaterdag 23 november – 11:00 tot 18:00
  • Zondag 24 november – 9:00 tot 16:00