No-Dig Event

Op 11 en 12 oktober organiseert de NSTT voor de vijfde maal het NSTT No-Dig Event. Ook in 2017 staat het event geheel in het teken van het sleufloos aanleggen, vervangen, renoveren en onderhouden van ondergrondse kabels en leidingen. Twee dagen van kennis opdoen, nieuwe technieken zien en natuurlijk van netwerken met meer dan 1000 professionals. Onmisbaar voor iedereen die iets heeft met ondergrondse infrastructuur.

Datum: 
11 oktober 2017 tot 12 oktober 2017
Plaats: 
Nijkerk
Locatie: 
Hart van Holland

Het No-Dig Event zit vol met demonstraties, lezingen, work-shops en productpresentaties van gespecialiseerde bedrijven en toeleveranciers. Op 12 oktober is er een spectaculaire boorwedstrijd. Op die dag is ook de uitreiking van de NSTT No-Dig Award 2017 en de NSTT Publieksprijs. Beide dagen worden afgesloten met een gezellige netwerkborrel op de beursvloer. Klik hier voor het volledige programma.

Inschrijven
Voor alle bezoekers is de toegang gratis. Uiteraard zijn catering en parkeren inbegrepen! Voor koffie, thee en een lunch wordt gezorgd. Inschrijven voor het event kan via de website van het No-Dig Event.