GroenTechniek Holland

Het tweejaarlijkse vakevenement voor aanleg en onderhoud van de (groene) openbare ruimte in Nederland beleeft in september haar vierde editie. Na drie succesvolle edities vindt het opnieuw plaats op het centraal gelegen Walibi evenemententerrein in Biddinghuizen, van dinsdag 10 tot en met donderdag 12 september 2019. 
 
Datum: 
10 september 2019 t/m 12 september 2019
Plaats: 
Biddinghuizen
Locatie: 
Walibi evenemententerrein
GroenTechniek Holland is een one-stop-shop voor alle professionals in de groene openbare ruimte en biedt alles voor beheer en onderhoud van wat daar groeit en bloeit, voor iedereen die professioneel actief is of wil worden in de groene openbare ruimte. Uw bedrijf treft er hoveniers, sportparken
golfbaanbeheerders, loonwerkers, wegenbeheerders en medewerkers van gemeenten, provincies, waterschappen,recreatie- en verhuurbedrijven en werkvoorzieningsschappen tot inkopers van tuincentra en doe-het-zelf winkelformules. Zowel eigenaren, berijders, monteurs, medewerkers als beheerders, kortom een ieder die op zoek is naar de nieuwste cirkel- en kooimaaiers, compacttrekkers, machines, apparatuur, gereedschap, installaties, onderdelen, Informatie van financiële adviseurs, belangenorganisaties en dienstverleners. De bezoeker kan z’n hart ophalen en alle mogelijke maaiers, trekkers, machines en apparatuur bekijken, vergelijken én zelf proberen.

Ga voor meer informatie naar: www.groentechniekholland.nl