Gevaarlijke Stoffen Innovatiefestival

Een op de zes werknemers heeft te maken met gevaarlijke stoffen tijdens het werk. Veiligheid staat voorop, maar wat betekent dit anno 2019? Kom op donderdag 14 maart naar het Gevaarlijke Stoffen Innovatiefestival en laat je inspireren.

Datum: 
14 maart 2019
Plaats: 
Utrecht
Locatie: 
DeFabrique

Breng jezelf op de hoogte van de nieuwste instrumenten en methodes om gezond en veilig te werken met gevaarlijke stoffen. Van nieuwe invalshoeken om gevaarlijke stoffen te vervangen tot praktijkvoorbeelden van innovatieve bedrijven in de finale van de Goede Praktijken Competitie: komt dat zien!

Cumelabedrijf De Samenwerking is in samenwerking met Christel Thijssen aanwezig op het innovatiefestival met de plaats-specifieke veldspuit en ze staan ook op de innovatiemarkt. Dit om te laten zien wat de ontwikkelingen binnen de landbouw zijn op het gebied van gevaarlijke stoffen.

Graag nodigen we jou en je collega’s uit om hierbij aanwezig te zijn. Met o.a. staatssecretaris Tamara van Ark, een innovatiemarkt op het gebied van de arbeidshygiënische STOP-strategie, de prijsuitreiking van de Goede Praktijken Competitie en meer. Schrijf jezelf of collega’s nu in en ontvang binnenkort het programma. Klik hier om je aan te melden.

Deze dag wordt georganiseerd door het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid en Nederlands Focal Point.