Welkom op Grondig.com

Wij werken Grondig.com. Met die sticker en boodschap introduceren we vandaag onze nieuwe website bij alle lezers van ons vakblad Grondig. Met iedere dag nieuws voor de sector. We heten u van harte welkom op onze site en hopen dat u snel uw weg weet te vinden.

Op de website Grondig.com zullen we dagelijks het belangrijkste nieuws voor de sector brengen. Ondergebracht in 3 belangrijke rubrieken. De eerste is Markt en ondernemen. Hierin vindt u al het nieuws over wet en regelgeving, marktontwikkelingen en alle andere actualiteiten.  

De tweede balk is gereserveerd voor techniek en vakinformatie. Dagelijks zal onze redactie uit het machinenieuws datgene selecteren wat van belang is voor onze sector. Tegelijk zijn hier ook de updates te vinden rond bijvoorbeeld toelatingen van gewasbeschermingsmiddelen, nieuwe rassen of een update vanuit het veld. Bijvoorbeeld als schimmels toe dreigen te slaan of het onkruid eerder groeit dan verwacht.

Het derde blok is gereserveerd voor reportages. Op deze plaats vooral eigen werk van de redactie. Bijvoorbeeld extra materiaal bij reportages in het blad met evt bewegende beelden, maar ook verslagen van open dagen en demonstraties, maar ook een eerste kennismaking van de redactie met nieuwe machines.

Tot slot is er de agenda. Een overzicht van belangrijke bijeenkomsten en beurzen de komende maanden. 

Nog een handige tip: om vanaf een bericht terug te gaan naar de homesite is klikken op Grondig voldoende.

Voor wie niet dagelijks de website bezoekt is er vanaf komende week ook de nieuwsbrief Grondig Actueel. Met daarin een overzicht van het belangrijkste nieuws uit de afgelopen week. Deze nieuwsbrief zal elke vrijdagmorgen in de digitale brievenbus komen. Alle ontvangers van de Cumela Nederland nieuwsbrief worden automatisch in de verzending opgenomen. Ontvangt u deze niet, dan kunt u zich vanaf volgende week abbonneren.

De ontvangers van Grondig zullen vandaag zien, dat het vakblad veranderd is. Nu we het actuele nieuws dagelijks op de website  brengen, vormen we het vakblad nog meer om tot een blad met belangrijke achtergrond verhalen voor de sector, maar ook met bijzondere leesverhalen. Verhalen die je nergens anders vindt en die uitnodigen om in het weekend het blad nog eens ter hand te nemen en te lezen over werk dat wordt verzet, over hoe ondernemers denken en handelen en natuurlijk met belangrijke informatie over wet en regelgeving die meer duiding vereist. Omdat we zeker weten dat papier en digitaal samen een prachtige combinatie vormen. Wij zijn enthousiast over het resultaat en horen graag wat u er van vindt.  

Reageren; tvdstok@cumela.nl