Verkiezing van de fijnste kantine

Mooi toch, de nieuwe kantine bij loonbedrijf Olminkhof met een paar oldtimers als blinkende blikvangers.  Zo maar een voorbeeld van een van de vele mooie kantines waar onze cumelabedrijven trots op zijn en waar de medewerkers zich thuis voelen, maar wie heeft de fijnste? 

De bedrijfskantine is bij veel cumelabedrijven een belangrijk “thuis”. Een plek waar tijd is voor rust en ontspanning, voor het delen van gein en pijn en waarin je gemakkelijk even bijpraat met de medewerkers, waar medewerkers in het zonnetje gezet worden, feestjes gevierd worden en zeker in deze tijden op de hoogte gehouden worden van spannende ontwikkelingen. Het is ook voor de medewerkers Belangrijk voor de onderlinge sfeer en het ‘wij gevoel”. Vaak is de kantine een belangrijk bindende factor”. 

Op zoek naar de kantine
Voor de komende Grondig zijn we op zoek naar bedrijven die iets speciaals van hun kantine gemaakt hebben. Van heel fraai en modern tot een bruine kroeg of bierstube. Van simpel eigen timmerwerk tot een plek waar een  horeca ondernemer jaloers op zou zijn.

Zijn jullie trots op je kantine, stuur dan een sfeerfoto, eventueel met uitleg naar ons mailadres. In het december nummer maken we een fotoreportage van alle mooie onderkomens en kiezen we de mooiste. Een aantal komen we ook nog voor die tijd bezoeken.

Gulpener brouwerij
Voor de winnaars is er natuurlijk een rondje (alcolholvrij) bier en bitterballen bij het afsluiten van het jaar. En een paar vrijkaarten om te komen ontspannen op onze inspiratiedagen met onder andere een bezoek aan de Gulpener brouwerij.

De foto’s ontvangen we graag voor maandag 18 november. Dan maken we een eerste selectie en kunnen we nog op pad om te ervaren hoe jullie de week uitluiden. Dus wacht niet langer en begin met delen via @vakbladgrondig of stuur je foto's naar grondig@cumela.nl.