Veel nieuws op open huis Landkracht

Landkracht Agri is verhuisd naar een nieuw pand in Hellendoorn en viert dat met open dagen. Daarop toont Landkracht opvallend veel noviteiten om de groei van het bedrijf en de merken die het vertegenwoordigt te onderstrepen. Het meest opvallend zijn de nieuwe uitgebreide lijn Ino-klepelmaaiers, een bandendrukwisselsysteem met buffertank in de frontbumper en de primeur van de nieuwste Sauter Frontprotektor.

Landkracht Agri presenteert de uitgebreide lijn Ino-klepelmaaiers, die nieuw is in zijn programma. Die varieert van kleine machines voor boomgaarden tot acht meter breder vlindercombinaties. De frontklepelmaaiers zijn natuurlijk erg actueel met het oog op de verkleining van groenbemesters. Verder laat het bedrijf een luchtdrukwisselsysteem zien, gemonteerd op een Deutz-Fahr. Dat systeem is voorzien van een compressor en buffervaten die zijn verwerkt in een frontbumper om snel meerdere banden weer op druk te kunnen brengen.

Sauter komt naast het bekende leveringsprogramma met onder andere een schakelbare frontaftakas (1000 toeren en 1000 toeren eco) en tevens met een echte primeur in de vorm van een nieuwe Sauter Frontprotektor. Het merk Ortolan maakt al een tijdje deel uit van het leveringsprogramma van Landkracht. Hier zal de nadruk liggen op de kleinere reeks machines voor het cultuurtechnische werk en hoveniers, zoals overtopfrezen en rotoreggen - al dan niet met zaaimachines - in werkbreedtes vanaf 90 centimeter. Ook hiervan staat een uitgebreide lijn op de open dagen. Uiteraard zijn ook de roterende schoffels te zien die na de succesvolle introductie afgelopen jaar nu volop worden uitgeleverd.

De laatste machines vinden hun weg naar de klanten direct na de open dagen. Uiteraard zijn er ook de belangrijkste producten, waaronder fronthefinrichtingen en frontaftakassen van Sauter, Tietjen-luchtremsystemen, Terra Care-luchtdrukwisselsystemen, He-Va-machines voor grondbewerking en graslandverzorging, Ino-klepelmaaiers, Westermann-veegmachines, Ortolan-frezen en -rotorkopeggen en natuurlijk de eigen producten, waaronder de kuilverdichtingswals. De open dagen worden gehouden op vrijdag 24 en zaterdag 25 mei aan De Isakke 4a in Hellendoorn.