Samenwerking Agroleasing en Werktuigen

Een groter aanbod van jong gebruikt materieel en sneller inzicht in de financiering. Dat zijn de grootste voordelen van de samenwerking die Agroleasing is aangegaan met Werktuigen.nl, zegt Brenda Lubbers, van Agroleasing. In zijn algemeenheid zien ze de vraag naar lease toenemen, maar ook in de agrarische sector laat de vraag een gestage groei zien. "Via Werktuigen krijgen we een groter aanbod gebruikt materiaal, waaronder machines die een tot twee jaar oud zijn, maar ook oudere."   

  • agroleasing 2.png

    Snelle service door samenwerking tussen Agroleasing en Werktuigen

"Wij kunnen een klant heel snel inzicht geven in de mogelijkheden voor een financiering. Door de samenwerking met Werktuigen.nl hebben we nu ook een groter aanbod van machines", zegt Lubbers. Agroleasing is een tussenpersoon zonder contracten. Met het netwerk wat ze hebben kunnen ze echter wel aan de benodigde financiering komen. 

Meer vraag

"Zowel onder boeren als loonwerkers zien we de vraag naar lease toenemen", zegt Lubbers. Het gaat dan om nieuwe machines, maar ook de gebruikte machines. "Wat kan variëren van een tot twee jaar tot veel ouder." De minimale aanschafprijs om te kunnen leasen staat op vijfduizend euro, 

Voor Werktuigen.nl is het grote voordeel vooral een betere service, omdat een klant nu snel te weten komt wat er financieel mogelijk is. "Uitbreiden zonder grote investeringen of financiële risico's."