Niestijl Mechanisatie BV dealer van Kröger

Vanaf september 2018 is Niestijl Mechanisatie aangesteld als leverancier van het volledige programma twee- en drieassige transportmiddelen van Kröger, bestaande uit de Agroliner- landbouwkippers, -silageschuifwagens, -haakarmcarriers en -transportwagens en de Terraliner-grondkippers met rechthoekige of halfpipe-opbouw.

De Kröger-machines kunnen in uiteenlopende versies worden uitgevoerd, waarbij alleen al bij de aardappel- en graankippers 56 verschillende uitvoeringen leverbaar zijn. De silagewagens zijn vloeistofdicht, waardoor ze naast de inzet tijdens de gras- en maïsoogst ook prima in te zetten zijn voor het transport van graan, bieten, compost of houtsnippers. Door het schuifsysteem kan in gras tot dertig procent meer worden meegenomen in vergelijking met de traditionele silagewagen.

De universele transportwagen is een robuuste wagen, die zeer geschikt is voor het transporteren van kisten of andere stukgoederen. Hij is robuust gebouwd en uitstekend geschikt voor hoge snelheden. Alle haakarmcarriers zijn uitgerust met het Meiller-haakarmsysteem en leverbaar in 20-, 25- of 30-tons uitvoering, waarbij specifieke wensen van de klant mogelijk zijn, zoals een luchtdrukwisselsysteem, een topdruk- of trekcilinder, hydraulische vering en achterasstempeling en een hydraulische aandrijving van de mestpomp.

De grondkippers zijn leverbaar in halfpipe- of rechthoekige uitvoeringen. Op wens zijn ze leverbaar in Hardox uitvoering en met Tridec-onderstel. Bovenstaande machines zijn leverbaar in tandem of tridem-uitvoering, met ongestuurde, naloop- of gedwongen gestuurde as, met verschillende veersystemen, uiteenlopende bandenmaten (ook 30.5”) en (led)verlichting. Alle voertuigen voldoen vanzelfsprekend ruimschoots aan de voorschriften voor getrokken voertuigen zoals deze per 1 januari 2018 in Nederland van kracht zijn geworden.