Maakt u tijd voor vrije tijd?

De redactie van Grondig is benieuwd hoe de cumela-ondernemer om gaat met vrije tijd. Maakt u daar ruimte voor of is het bedrijf uw ontspanning. Diverse onderzoeken wijzen uit dat vrije tijd en vooral ruimte om na te denken zeer winstgevend kan zijn, maar geldt dit ook voor de cumelasector. Klik op onderstaande link en vul de korte enquête in. Wie weet staat u binnenkort ook nog in Vakblad Grondig! 

Binnenkort gaat er in het vakblad Grondig een nieuwe serie van start. Het wordt de opvolger van de serie 'Van Binnen naar Buiten', waarin mensen die actief zijn buiten de cumelasector hun visie gaven op de diverse ontwikkelingen in de sector. In de serie 'Vrije tijd' wordt een heel ander onderwerp aangesneden. Daarin wordt onderzocht hoe waardevol vrije tijd is voor de cumela-ondernemer, of neemt deze geen tijd voor vrije tijd. Is het bedrijf de ontspanning?

Inspiratie uit de hobby

Een onderwerp wat mede door de aandacht voor een burn-out steeds actueler wordt. Dat er ook in de cumelasector ontwikkelingen gaande zijn blijkt mede uit respons vanuit agrarische loonwerkers die grote moeite hebben om personeel te vinden wat bereid is buiten de kantooruren te werken. Tegelijk zijn er ook veel voorbeelden van ondernemers die inspiratie vonden in hun hobby en dat in het bedrijf konden gebruiken om het bedrijf verder te ontwikkelen. 

Nu leggen we de vragen bij u neer. Kiest u voor vrije tijd en zo ja wat levert het op? Vul de enquête in en help ons dit onderwerp beter in beeld te brengen.  Klik hier voor de enquête