LMB van der Maar kiest Amazone

LMB van der Maar wist op 1 juli overeenstemming te bereiken met Kamps de Wild over het dealerschap van Amazone. Wat inhoudt dat op de recent overgenomen locatie in Oldenzijl door wordt gegaan met Amazone. Voor Kamps de Wild houdt de overeenkomst in dat er een stevige basis is gelegd voor de toekomst van Amazone in een belangrijk agrarisch gebied.     

Vanaf 1 juli slaan LMB van der Maar en Kamps de Wild de handen intensiever in een. Dit gebeurt via de keus van LMB van der Maar om exclusief te kiezen voor de producten van Amazone. Dit gebeurt zowel op de vestiging in Hornhuizen als op de recent overgenomen vestiging in Oldenzijl. 

"Met deze stap is een stevige basis gelegd voor de toekomst van Amazone in een belangrijk agrarisch gebied", aldus Kamps de Wild. Vooral de continuïteit van distributie en ondersteuning van het product in de noordoostelijke regio gaan hier voordeel van hebben. 

Groei bij LMB van der Maar

Dit sluit naadloos aan op de plannen van LMB van der Haar. Zo kan die nu terugvallen op Oldenzijl, waar al een jarenlang een relatie bestaat met Kamps de Wild en de producten van Amazone. De kennis die de medewerkers in Oldenzijl hebben over de distributie, service en onderdelenvoorziening wil het bedrijf gaan gebruiken om Hornhuizen te ondersteunen en zelfs uit te gaan bouwen.