Leuk werk, een vakdiploma en kans op 100 euro

Leuk werk en een vakdiploma. Daarmee brengt Cumela Nederland de Groen, Grond en Infra-opleidingen onder de aandacht tijdens de Studiekeuzebeurs West. Vooral de minikraan trekt de aandacht en niet alleen van jongens. Hoewel de sector nu even kampt met tegenslag blijft de vraag naar nieuwe instroom onverminderd groot, daarom voert Cumela Nederland nu een regionale proef uit om te kijken hoe de instroom verder vergroot kan worden.  

Groen, Grond en Infra is kicken. Met die boodschap hoopt Cumela Nederland jongeren te warm te maken voor de sector. Wil je weten hoe leuk het is? Probeer dan de minikraan op de Keuzebeurs West die in Ahoy gehouden wordt. 

Wist je dat je er ook nog geld mee kunt winnen? Wie de leukste foto of vlog maakt en deze via de computer upload en de meeste likes binnehaalt wint honderd euro. 

Uiteindelijk draagt alles eraan bij dat de cumela-opleidingen op de kaart gezet worden. Mocht je nog tijd hebben of als ouder willen weten wat de sector je kind te bieden heeft? Kom dan op 6 en 7 december naar Ahoy. Klik hier voor je e-ticket.