Lemken introduceert meststrooiers van Sulky

Tijdens Agritechnica 2019 maken Nicola Lemken en Julien Burel de samenwerking tussen hun bedrijven bekend. Lemken breidt vanaf november zijn portfolio uit en biedt meststofstrooiers van Sulky aan in het eigen Lemken-blauwe design. Het programma bestaat uit drie series met in totaal vijf modellen die door de zakenpartners van Lemken in Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, de Benelux, Ierland, Groot-Brittannië en Polen zullen worden verkocht.

De drie series Spica, Tauri en Polaris hebben tankvolumes van 900 tot 4000 liter en beschikken over een breed aanbod aan bedieningsmogelijkheden, van een eenvoudige basisbediening tot aan honderd procent Isobus. De nieuwe meststofstrooiers voldoen daarnaast nog aan de moderne eisen op het gebied van nauwkeurigheid en kostenefficiëntie.

De meststofstrooiers van Lemken vormen hiermee een goede aanvulling op het huidige productprogramma met grondbewerking, zaaitechniek en gewasbescherming. Lemken en Sulky streven naar een nauwe samenwerking met veel synergie. Door het nieuwe productsegment kan Lemken zijn marktpositie verbeteren en Sulky zorgt zo voor een betere benutting van de productiecapaciteit.