Kobelco sloopt op Intermat

Eén van de fabrikanten die flink uitpakt op de Intermat is Kobelco. Met een nieuwe range mini graafmachines en de introductie van een nieuw lijn sloopmachines. Een segment waarmee het in thuisland Japan marktleider is.

 

  • SK400DLC-10 002.jpg

    Op de Intermat komt er naast de SK 400 ook een SK 350 in sloopuitvoering.

De Intermat is voor Kobelco een belangrijke beurs omdat Frankrijk voor het merk een belangrijke afzetmarkt is. Op de stand zullen bezoekers daarom een brede doorsnee vinden van het leveringspakket. Sinds vorig jaar is Kobelco in Europa ook gestart met de introductie van de sloopmachines. Tijdens de Intermat wordt daar de SK 350 DLC met een sloopgiek tot 44 meter aan toegevoegd. Deze heeft de zogenaamde NEXT sloopgiek die dankzij een zogenaamde X constructie snel demontabel is en makkelijk te vervoeren. Door de giek te verwijderen komt het machinegewicht weer onder de 30 ton wat deze makkelijker te vervoeren maakt. In de sloopuitvoering is de cabine ook 30 graden achterover te kantelen om de machinist goed en comfortabel zicht op het werk te laten houden.

Voor de sloopmachines heeft Kobelco ook een eigen lijn vergruizers. Deze zullen eveneens op de Intermat worden getoond.

Lezers van Grondig hebben de mogelijkheid om de Intermat gratis te bezoeken. Klik daarvoor deze code: https://badge.intermatconstruction.com/en/home.htm?codePromo=GRONMAIL aan en vul de benodigde gegevens in.