Jean Heybroek door met LM Trac

Na intensief overleg met Oy Lai-Mu continueert Jean Heybroek de exclusieve distributie van LM Trac-werktuigdragers voor België, Nederland en Luxemburg tot 1 oktober 2020. Daarmee is de continuïteit en onderdelenvoorziening voor de klanten geborgd. Oy Lai-Mu wilde het importeurschap bij Jean Heybroek weghalen.

Jean Heybroek werd twee maanden geleden verrast door de aankondiging dat het Finse Oy Lai-Mu, de producent van LM Trac-werktuigdragers, had besloten zijn distributie te wijzigen. Eric van Susante, directeur van Jean Heybroek: “We zijn al bijna vijftien jaar exclusief importeur van LM Trac, tot volle tevredenheid van ons en onze klanten. Dat deze relatie zo abrupt zou eindigen, zouden wij dan ook enorm betreuren. We zijn daarom direct met Oy Lai-Mu in gesprek gegaan.”

Het resultaat was dat de het importeurschap zeker tot 1 oktober 2020 doorgaat. Over de periode na 1 oktober 2020 wil Jean Heybroek nog geen uitspraken doen. Van Susante: “We hebben intensief overleg met Oy Lai-Mu en voeren goede gesprekken. De belangen van onze klanten staan hierbij voorop. Levering van onderdelen is dan ook voor de komende jaren gegarandeerd en ook aan onze service verandert niets. Wij gaan met hetzelfde enthousiasme met dit prachtige product verder!”