Honderd Arocs verzameld

Dit weekend wil Veldhuizen op het Arocs event in Veghel honderd Arocs rijders bij elkaar brengen. Dat lijkt te lukken want vrijdagmorgen stond de teller van het aantal aangemelde voertuigen al op 95. Iedereen die ook nog met minimaal 100 andere Arocs rijders op de foto wil kan zich melden in Veghel.

 

Het Arocs evenement dat vandaag nog tot 23.00 uur duurt en morgen is geopend van 08.00 tot 17.00 uur is de plaats waar de Mercedes Benz dealers hun bedrijfswagens demonstreren. Veldhuizen is daarbij aanwezig als constructeur van een aantal speciale uitvoeringen van de Arocs. Onder andere door deze lichter te maken of door de assen anders te plaatsen om het gewicht beter te verdelen.

Naast de 100 auto’s van de Arocs rijders, staan er op het demonstratieterrein 21 Arocs voertuigen die kunnen worden getest op de weg of op de speciaal aangelegde zandbaan waarvoor 250 m3 zand is aangevoerd.

Het evenement wordt gehouden aan de Amert 708, 5462 in Veghel. Toegang is gratis en voor iedereen die met een Arocs naar het evenement komt is er een attentie.