Hitachi toont specials op de Bauma

Vooruitlopend op de Bauma geeft Hitachi Construction Machinery (Europe) NV al aan wat er op de stand te zien zal zijn. Naast natuurlijk deze nieuwe ZX210X-6 ICT, verschillende nieuwe Zaxis-6-minigraafmachines en compacte wielladers staan er enkele specials van de ZX210LC-6, de ZX135US-6 en de ZX135US-6.

De eerste Hitachi ICT-graafmachine met machinebesturing in Europa, de ZX210X-6, zal uiteraard zijn opwachting maken en een van de eyecatchers zijn.. Die machine hebben we afgelopen najaar al uitgebreid gepresenteerd in Grondig.

Onder de belangrijke machines die Hitachi verder selecteerde voor de Bauma zijn enkele specials die in de eigen fabriek zijn ontwikkeld. Het gaat om de ZX210LC-6 graafmachine met een extra lang hulpstuk, de ZX135US-6 met een telescopische arm en de ZX135US-6 met een schuivende arm. Deze behoren tot de kleinste machines voor speciale toepassingen van Hitachi, zoals het afwerken van hellingen en diep graafwerk.

Verder is er een brede selectie van de nieuwste Zaxis-6 mini- en compacte graafmachines te zien, van de ZX17U-6 tot en met de ZX85USB-6. Daarnaast zijn er nog de compacte wielladers ZW75-6 en ZW95-6, die zijn vernieuwd om te voldoen aan de Stage V-emissienormen.