Gratis naar Sima

Lezers van Grondig kunnen ook dit jaar gratis naar de Sima. Wie zich vooraf registreert met gebruik van de code cumelagro kan nu al kaarten bestellen voor de grootste internationale werktuigenbeurs van dit voorjaar die plaats vindt van 24 tot 28 februari.

 

  • Sima.jpg

    Naast alle grote machineaanbieders zoals New Holland zijn er ook meer dan 1700 kleine bedrijven voor machines en diensten.

Wie overweegt de Sima te bezoeken doet er goed aan om zich vooraf te registreren want wie dat bij de entree doet moet een toegangsprijs van 30 euro betalen. De Sima wordt gehouden in het tentoonstellingscomplex Parc des Expositions aan de noordkant van Parijs.

Alle grote machineaanbieders zijn aanwezig en nog veel meer kleine, want in totaal zijn er 1770 verschillende merken te vinden op de Sima. De organisatie verwacht weer rond de 230.000 bezoekers. De afgelopen editie was 23 procent daarvan afkomstig uit het buitenland.

Het aanvragen van een toegangsbadge is mogelijk via de link;  www.simaonline.com  

De openingspagina is in het frans, maar rechts bovenin zit de keuzeknop om voor Engels of Duits te kiezen. Vervolgens kun je de knop: Order a badge, aanklikken en de bestelprocedure doorlopen. Uiteraard wil de organisatie wel enige voorinformatie zoals in welk soort onderneming u werkzaam bent en of u investeringsplannen heeft. Na beantwoording van deze vragen kunt u eenvoudig de badge downloaden en uitprinten.

Het tentoonstellingscomplex is goed per auto te bereiken, maar vanuit Nederland is ook de Thalys een goed alternatief.  De trein stopt in Parijs Noord en vanaf daar ben je met de RER B richting Aeroport Roissy-Charles de Gaulle in 20 minuten op de halte Parc des Expositions. Deze metro gaat elke 7 minuten.

De eerste trein uit Rotterdam vertrekt om 7 uur en dan ben je om half tien in Parijs. Voor meer informatie www.nsinternationaal.nl