Eerste Caterpillar Global Operator Challenge

Een zware competitie om ‘s werelds beste machinisten te vinden, dat is de Caterpillar nieuwe Global Operator Challenge-competitie 2019-2020. U kunt zich nu melden bij uw Cat-dealer voor de regionale voorrondes. De winnaars van de regionale halve finales doen mee aan de wereldwijde finales, die plaatsvinden tijdens de Conexpo-Con/Agg in maart 2020 in Las Vegas.

Machinisten testen hun vaardigheden tegen collega-machinisten van over de hele wereld om te bepalen wie de beste is. In elke fase van de competitie worden de wendbaarheid, mentale weerbaarheid en flexibiliteit van de machinisten op de proef gesteld, evenals hun vaardigheden in het gebruik van geïntegreerde technologie om machineprestaties te verbeteren, bijvoorbeeld de Cat Production Measurement- en Cat Grade-systemen.

Machinisten die zich kwalificeren in lokale rondes, die worden geleid door Cat-dealers van over de hele wereld, doen mee aan regionale halve finales die in oktober en november 2019 worden gehouden in Japan, Brazilië, Spanje en de Verenigde Staten. De winnaars van elke regionale halve finale doen mee aan de wereldwijde finales, die plaatsvinden tijdens de Conexpo-Con/Agg in maart 2020 in Las Vegas.

De uiteindelijke kampioen wint een volledig betaalde vip-trip voor twee personen naar een Caterpillar-faciliteit van zijn of haar keuze. Voor meer informatie over de Caterpillar Global Operator Challenge neemt u contact op met de lokale Cat-dealer of kijkt u op www.catglobaloperatorchallenge.com.