Dezeure via DNL Equipment BV

De Belgische fabrikant Dezeure NV heeft met DNL Equipment BV een overeenkomst voor de exclusieve vertegenwoordiging van Dezeure in Nederland getekend. Met deze samenwerking wil Dezeure concrete invulling geven aan zijn groeiambitie voor de komende jaren. De fabrikant hoopt eind 2020 een compleet nieuwe productiefaciliteit in het Belgische Diksmuide in gebruik te nemen.

DNL Equipment BV is opgericht door Diederik van Hattem, voor velen van u een bekende. Hij gaat voor Dezeure een landelijk dekkend dealernetwerk opzetten en is voor de fabrikant het aanspreekpunt. Dezeure is in onze sector al bekend van zijn hooglossers en silagewagens. Daarnaast levert het bedrijf een omvangrijk leveringsprogramma grondverzetkipwagens, landbouwkipwagens, haakarmcarriers, mengmesttanks, stalmestverspreiders, dolly’s, getrokken landbouwwagens (balenwagens, boxtrailers en platte wagens) en snelverkeer-diepladers als middenasoplegger en in getrokken uitvoering.

Uiteraard voldoen de Dezeure-producten aan de geldende wet- en regelgeving voor het gebruik van en het rijden op de openbare weg in Nederland. Ook zijn er diverse opties en uitvoeringen op maat leverbaar. Een opvallende feature is de in eigen huis ontwikkelde Secu Touch-bediening met desgewenst gegevensoverdracht, een geïntegreerd weegsysteem met dataopslag, dataoverdracht en foutdiagnose.