Debuut Galaxy op Intermat

In Parijs zal de Alliance Tyre Group een nieuw bandenmerk lanceren. Vanaf de Intermat zal het bedrijf Galaxy positioneren als het merk voor de grondverzetmarkt. Helemaal nieuw is het overigens ook niet, want enkele banden waren al op de markt.

 

Galaxy is een uit Amerika afkomstig bandenmerk. Daar is het al langer op de markt een heeft het een complete lijn banden voor de offroadsector. Het merk is een aantal jaren gekocht door Yokohama Rubber Co,  de moedermaatschappij van Alliance. De afgelopen jaren werden een aantal typen wel al verkocht in Europa voor marktsegmenten waar Alliance geen aanbod had. Vanaf de Intermat wordt Galaxy juist het belangrijkste merk voor de off road sector. Alleen in bepaalde maten waar Galaxy zelf geen aanbod heeft, zullen Alliance-banden als aanvulling in het pakket worden opgenomen.

In Parijs wordt het debuut luister bijgezet met de introductie van een nieuwe range offroad-radiaalbanden. Dit zijn de Galaxy LDSR 300- en HTSR 400-banden.

Wie wil kennis maken met de nieuwe banden kan terecht in stand  stand G012 in hal 5A.  Volgens Galaxy zeker de moeite waard omdat het nieuwe merk op een opvallende manier zal worden gepresenteerd.

Voor lezers van Grondig is het mogelijk om gratis toegangskaartjes te bestellen. Klik daarvoor de volgende link aan

https://badge.intermatconstruction.com/en/home.htm?codePromo=GRONMAIL

en vul de gevraagde gegevens aan.