Boels Rental eigenaar van Cramo

Boels Rental maakt bekend Cramo overgenomen te hebben. Daarmee wordt het bedrijf meteen twee keer zo groot en een van de grootste verhuurbedrijven van Europa. 

Dankzij de overname van Cramo verdubbelt Boels Rental in omvang. Dat terwijl het bedrijf ook zonder de overname er al in slaagde om elke vijf jaar zijn omzet te verdubbelen. "Onze marktpositie is hiermee verder versterkt", aldus Pierre Boels, algemeen directeur van Boels Rental. 

Overal in Europa

"Wij zijn erg blij met de overname", zegt Boels. "Door het delen van onze verhuurvloot, data, technologie en expertise wordt onze service naar klanten nog beter." Met 7.000 medewerkers en meer dan 750 vestigingen in 17 verschillende landen behoort het bedrijf nu tot een van de grootste in Europa. Boels was altijd al actief in de Benelux, het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. Daar komen de vestigingen van Cramo in het noorden en centrale deel van Europa bij.

"Onze bedrijven vullen elkaar goed aan", zegt Boels. "We delen dezelfde cultuur en strategie, gericht op het lokaal bouwen aan schaalgrootte zodat we in de top van de markt kunnen opereren. Daarbij hebben we beide onze medewerkers hoog in het vaandel staan", aldus Boels. Wat de klant meteen gaat merken is dat er voortaan geput kan worden uit een breder assortiment en beschikbaarheid verbetert.