Alle Case noviteiten op Intermat

Case gebruikt de Intermat om alle vernieuwingen die afgelopen jaar zijn gepresenteerd aan het publiek te showen. Daarbij wil het merk laten zien dat met Iveco en Iveco Astra er een compleet pakket machines is voor de bouwwereld.

 

Het bijzondere aan de machines op de Case stand zal zijn dat ze nagenoeg allemaal de laatste 12 maanden zijn geïntroduceerd. Van de grootste bulldozer, de CX750D tot de nieuwe C- serie mini’s. Een serie die is ontwikkeld in samenwerking met Hyundai.

Bijzondere aandacht is er voor de wielladers die dit jaar al zestig jaar in het leveringspakket zitten. Inmiddels zijn ze toe aan de vorig jaar geïntroduceerde G-serie die in december 2017 werd onderscheiden met de Good Design Award voor het ontwerp.

Wie de Case machines in de praktijk wil proberen heeft daarvoor ook tijdens de Intermat een mogelijkheid. Vlak bij het beursterrein ligt het Case Experience Center waar alle machines in de praktijk getest kunnen worden. Vanaf de beurs organiseert Case een gratis busdienst naar dit terrein.

Net als veel andere fabrikanten werkt Case aan een eigen automatiseringssysteem voor op de bouwplaats. Dit Case Site Solutions is de basis voor het machine volgsysteem en voor de machine automatisering. Case werkt hiervoor samen met Trimble wat het tot een uniforme basis maakt in het veld.

Lezers van Grondig kunnen gratis naar de Intermat door kaarten te bestellen via deze link.

https://badge.intermatconstruction.com/en/home.htm?codePromo=GRONMAIL