Agribex geeft lezers Grondig speciale korting

De beste landbouwmachinedealer, de beste jonge landbouwer en de meeste verdienstelijke vrouw voor de landbouw. Het zijn de nieuwe prijzen die Agrafiek over 2019 introduceert. Ook vindt er tijdens de Agribex, van 3 tot en met 8 december, een vrouwendag plaats en is er op 3 december een professionele dag georganiseerd, waarop ondernemers tegen een iets hogere prijs in de watten gelegd worden. Via Grondig krijg je ook nog een korting op de entreekaarten.    

Vooral op de prijs voor de meest verdienstelijke landbouwvrouw is Agrafiek erg trots. Hieraan kunnen in feite alle vrouwen meedoen, ook degene die niet Belgisch zijn. Wat inhoudt dat ook Nederlandse vrouwen kans maken. Ken jij iemand die in aanmerking komt of wil je zelf meedoen? Stuur dan je foto in via vrouwindelandbouw.eu. De foto met de meeste likes wint. De hoofdprijs is een fotoshoot voor het hele gezin. 

Tijdens de vrouwendag staan er ook diverse vrouwelijke sprekers klaar en worden de vrouwen extra in de watten gelegd. 

Winnaars van de Aren
Nieuw is ook de professionele dag. Dit is meteen de dag waarvoor de kortingscode niet geldt. Op die dag is de entreeprijs hoger, maar staat er eten en drinken klaar voor de bezoekers. Dan vindt ook om 10:30 de officiële opening plaats door de minister-president Jan Jambon. 

Verder kunnen de winnaars van Aaren en de Hoef op de beurs bewonderd worden. De Gouden Aar ging naar nieuwe, innovatieve transmissie van John Deere. John Deere, Amazone, Kuhn, New Holland en AgXtend wisten een Zilveren Aar te veroveren. De Gouden Hoef ging naar MacView, een ammoniaksensor en de Gouden Buxus ging naar Stihl. 

Kortingscode
Ga je naar de beurs? Maak dan gebruik van deze kortingscode: 3A142290065. Je betaalt zo online geen €15 voor de ticket, maar €12.