Abemec Sevenum beste Landbouwmechanisatiebedrijf

De service vestiging Sevenum van Abemec is vrijdag gekozen tot beste Landbouwmechanisatiebedrijf van Nederland. Het bedrijf verdiende deze titel volgens de jury omdat het bedrijf service van hoge kwaliteit en met hoge snelheid levert. 

  • DSC01982 (Small).JPG

    Met een speciale bus was al het personeel vanuit Sevenum meegekomen om de prijsuitreiking mee te maken. Ze werden 'mooi' uitgelicht door de beamer.

Abemec Sevenum versloeg de twee andere finalisten van de verkiezing Het Beste LMB, te weten Bakker Ulrum en Vlaming Zwaagdijk. Opvallend is dat het drie bedrijven zijn die sterk van elkaar verschillen. Toch heerst t bij alle bedrijven dezelfde geest constateerde de jury. Een goede en snelle dienstverlening van hoge kwaliteit staat daarbij voor alle drie finalisten voorop. Service, 24 uur per dag, 7 dagen per week is overal 

De verkiezing van het beste Landbouwmechanisatiebedrijf was een initiatief van Trainingsinstituut PTC+ en het vakblad over techniek in de akkerbouw LandbouwMechanisatie. Brancheorganisatie Fedecom ondersteunde de verkiezing die dit jaar voor het eerst werd gehouden.

Inspelen op de markt

Dat de Abemec-vestiging in het Limburgse Sevenum de titel ‘Beste LMB’ in ontvangst mocht nemen, komt volgens de vijfkoppige jury vooral door de wijze waarop het management en de werknemers van het mechanisatiebedrijf continu inspelen op de markt en de ontwikkelingen in de regio. Het mechanisatiebedrijf levert service van hoge kwaliteit en met hoge snelheid. Daarnaast heeft het financieel en organisatorisch de zaken goed voor elkaar en zorgt het goed voor haar personeel. Dat het bedrijf onderdeel is van een groter concern is daarbij een voordeel stelde de jury.