Adverteren

Sectorbreed en compleet adverteren? Grondig biedt u de mogelijkheden!

Website - Nieuwsbrief

De website grondig.com en de nieuwsbrief grondig>actueel bericht met een frisse blik over de cumelasestor. Over mensen, machines en ondernemen. Dagelijks lees-je op grondig.com en in de wekelijkse nieuwsbrief, nieuws en achtergronden over agrarisch loonwerk, cultuurtechniek, grondverzet, meststoffendistributie, tuin & park en (land)bouwverkeer. Vakkundig geschreven, net als het vakblad. Direct tot de kern van de zaak en gericht op de lezersgroep. Zodat je helemaal bij bent.

Vakblad Grondig

Vakblad GRONDIG versterkt ondernemers en medewerkers in de cumelasector in hun kwaliteiten met hoogwaardige management- en vakinformatie. De combinatie van informatie over ondernemersvaardigheden, wet- en regelgeving en nieuws over techniek, machines en gereedschappen voor werk in groen, grond en infra is een ijzersterke. Daarbij kiest de redactie voor een praktische invalshoek en een nuchtere beschrijving van ontwikkelingen en achtergronden in en om de cumelasector.

Bereik

Schakel Grondig in voor het hoogste bereik in de cumelasector; meer dan 3.000 bedrijven in groen, grond en infra. Een sector met 30.000 medewerkers, met een jaaromzet van 4,5 miljard euro. 

Mediakaart 2020

In de bijlage vindt u de mediakaart 2020 met meer klinkende argumenten om (ook) in 2020 vakblad Grondig in al haar verschijningsvormen in uw mediaplan op te nemen. U vindt hierin de planning van redactionele thema's, de advertentiemogelijkheden voor print en/of online, de mogelijkheid om speciale plaatsen te benutten en andere manieren om uw klanten te bereiken, bijvoorbeeld door het meesturen van een bijlage bij Grondig.

 


Adverteren? Vraag naar de mogelijkheden!

Mocht u vragen hebben, een offerte op maat willen ontvangen? Neem dan gerust contact op met:
Lisette Kerkhof op telefoonnummer (033) 247 49 50 - 06 480 705 83 of mail naar: LKerkhof@cumela.nl


Proefexemplaar/ abonnement vakblad Grondig

Wilt u graag een proefnummer of abonnement ontvangen, stuur dan een e-mail met uw contactgegevens naar grondig@cumela.nl. Een abonnement kost € 91,00 per jaar (excl. BTW). Voor collectieve abonnementen is de prijs op aanvraag en buitenlandse abonnementen kosten € 126,00 per jaar (excl. BTW).

Privacyverklaring
De CUMELA-organisatie is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Onze privacyverklaring leest u hier.